” PERHATIAN KEPADA ORANG KAJANG !!!! SAJIAN LAUK SEJUKBEKU PALING LARIS DI KAJANG … KINI SUDAH DIBUKA..

   

Jom semua pakat-pakat serbu Foodzyla Sekarang !!!! … terdapat lebih 70 menu yang telah kami sediakan bagi memudahkan urusan korang… semuanya lauk sejukbeku siap masak, hanya panaskan dan siap untuk dihidangkan !!! 
.
3 KATEGORI LAUK ; 
.
1 – Lauk Pantang, 
2 – Lauk Harian 
3 – Aneka Sambal .. 
.
Patin Pais Masak Tempoyak Sg Temerloh pun ada. yang ni kalau korang try confirm meletop punyer… Datang je walk in ke kedai kami ni ….
.
.
.
.
======================================
6 Sebab kenapa anda patut datang ke Foodzyla 
======================================
.
➳ 1. MENU 
–> Terdapat lebih 70 jenis menu yang kami sediakan. Sebut je apa korang nak .. Ikan ? Ayam ? Telur ? Daging .. Pendek kata semua lauklah kami ada.. 
.
.
➳ 2. RESEPI RAHSIA 
.
.
–> Korang tau tak RESEPI yang diolah kat sini bukan biasa-biasa tau.. Contohnya setiap resepi lauk pantang yang diolah mengikut diet khas bagi dan keperluan ibu yang sedang berpantang … 
.
.
➳ 3. LAUK BERPANTANG
–> Selain lauk harian kat sini juga disediakan pelbagai jenis menu untuk wanita berpantang.. Sebut je menu apa yang anda nak .. Haruan ? Ikan Merah ? Sume ada .. Jadi lepas ni hubby tak perlu la risau kalau wife berpantang datang je walk in ket kedai kami.. Jimat masa anda.. 
.
.
➳ 4. Diskaun 
–> Diskaun ?? Ye diskaun , mesti korang sukakan dapat diskaun , istimewa bagi anda yang baca posting post ini , anda bakal dapat diskaun sebanyak 10% sekiranya anda datang walk in ke kedai kami .. Wah dah untung kan dapat pulak jimat 10 % .. hehehe…
.
.
➳ 5. HARGA BERPATUTAN
–> Ye harga set Menu utk 4 orang makan SERENDAH Rm18.90 . Lebih kurang RM4.75 untuk seorang . Lepas ni korang tak perlu lagi susah nak pergi kedai oder makan. Just buka peti ais dan panaskan lauk dari Foodzyla ..
.
.
➳ 6 MENU SIHAT
–> WoW!!! Kesemua menu yang disediakan 
TIADA PENGAWET, TIADA MSG, TIADA PERWARNA. ianya sgt sesuai utk seisi keluarga terutama bagi ibu bapa yang mempunyai anak2 yang sedang membesar atau anak2 yang ingin memudahkan ibu bapa yang sudah uzur. kami juga menggunakan 100% garam bukit sebagai perasa makanan. pendek kata mmg xdelah ckup rase ke, pasti sdak ke, pak aji ke, readymade chicken stok ke yang dimasukkan dalam masakan. tp jgn terkejut tau sbb rasanya tetap sedap dan menyihatkan. 
.
.
Mesti korang dah rasa tak sabarkan nak datang kedai kami ni..
.
Sabar.. Sabar …. 
.
Kalau korang nak datng walk in ke kedai kami . Waze je ” Foodzyla Industries (M) Sdn Bhd ” Confirm Jumpa 
.
.
Lokasi Kedai untuk Walk In :
.
No 18, Jalan Impian Makmur 3/A, 
Saujana Impian, 43000 Kajang Selangor 
.
Contact : 018-2618323 / 03-8748295
.
.
.
.
Kedai kami ni dibuka pada setiap hari 
ISNIN – JUMAAT ( 9 PAGI – 6 PTG )
SABTU ( 8.30 PAGI – 4.30 PTG )
.
.
.
.
.
Jom semua pakat serbu Foodzyla Sekarang …

Facebook Comments

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
Cresta WhatsApp Chat
Pembelian Melalui WhatsApp